Beach, Please! continua. O nouă ediție a fost programată pentru perioada 27-30 aprilie 2023 la Plaja Costinești. Timp de 4 zile și 4 nopți, cele mai fresh nume din industria românească vor împărți scena cu cei mai mari trapperi internaționali.

Bilete Beach, Please! Festival 2023

  • Abonament standard – 197 lei

Organizatorii vor aduce nume imense, de rang internațional, care nu au mai fost niciodată în România. De asemenea, vor pregăti pentru tine zone de relaxare, petrecere și multă distracție! Ești așteptat să cânți și să dansezi pe plajă, de la apus și până la răsărit, simțindu-te ca personajul principal al filmului verii anului 2023.

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce vor fi comunicate de organizatori.

 

Gremium World Run, Costinești 09-11 iunie 2023

 

MAY, BE ROCK White Horse

 

MAY, BE ROCK, Costinesti

A doua editie a festivalului MAY,BE ROCK isi doreste sa continue spiritul rock în perioada 1 mai în Costinești, așa cum se obișnuia odată.

 

 

   ZIUA MARINEI ROMÂNE
15 AUGUST 2023

Ziua Marinei Române este aniversată la 15 august, în fiecare an. Acest eveniment coincide cu sărbătoarea creștină a Adormirii Macii Domnului, ocrotitoarea marinarilor. Această tradiție de a sărbători Ziua Marinei Române la 15 august, odată cu sărbătoarea Praznicul Adormirii Macii Domnului, a fost reluată după anul 1990.

Ziua Marinei Române a fost marcată prin Legea nr. 382 din 28 septembrie 2004, iar începând cu anul 2009 a fost declarată sărbătoare națională.

De când sărbătorim Ziua Marinei Române?

Anul 2023 marchează odată cu împlinirea a 119 ani de datină marinărească, noi înfăptuiri și noi speranțe de și modernizare a Marinei Române. Ziua Marinei Române a fost instituționalizată la 15 august 1902, ca onomastică a marinarilor din România de Sfânta Maria Mare.

navy.ronavy.ronavy.ronavy.ro